برگ زردآلو 100 گرمی
موجودبا روش حمل تیپاکس - پس کرایه ، 0 تومان
مواد مغذی برگه زردآلو
یک فنجان برگهی زردآلو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی ارزشمندی است. این خوراکی خوشمزه دستکم ۹۴ درصد از میزان توصیه شده روزانه را برای ویتامین A و ۱۹ درصد نیز برای آهن فراهم میکند. به علاوه، این مقدار برگهی زردآلو حاوی ۹.۵ گرم فیبر و مقداری کلسیم و همچنین ویتامین C است.
علاوه بر این، در یک فنجان برگه زردآلو مقداری زیادی پکتین، نوعی فیبر محلول، پتاسیم و کاروتنوئید یافت میشود. کاروتنوئیدها نوعی آنتیاکسیدان طبیعی هستند که در میوهها و سبزیهایی با رنگ روشن وجود دارند.
قیصی و برگ زرد آلو توسط کارگاه های میوه خشک کنی تهیه و تولید می شوند. اغلب خریداران قیصی و زردآلو آجیل فروشان و خشکبار فروشان هستند که عمدتا به صورت عمده خریداری می کنند.این نوع از میوه ها طبق سفارش مشتری خشک و تهیه می گردند تا دارای مرغوبیت و تازگی باشند.
قیصی و ترکیبات آن
در حدود یک دوم فنجان برگه زرد آلو دارای 153 کالری انرژی ، 40 گرم کربوهیدرات ، 6 گرم فیبر ،2 گرم پروتئین ، 13 درصد پتاسیم و 58 درصد ویتامین a است.
برگه زردآلو جزو خشکبار به حساب می آید و از خشک شدن میوه ی زردآلو به دست می آید. این یک فرایند خشک کردن است که محتوای آب درون میوه را خشک می کند بدون اینکه ارزش غذایی زردآلو را از بین ببرد. در نتیجه مواد مغذی آسیب نمی بینند و مزایای زردآلو خشک را بیشتر می کنند.